Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2014, 00:54   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kapadokya Otelleri



Kapadokya Otelleri

Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine farklı coğrafik yapısı ve değişik iklimleri ile büyük farklılıklar gösteren bir ülke üzerinde yaşamak, aslında önemli bir ayrıcalığın da işaretidir. Her bölgesi değişik ve zengin görüntülere sahne olan bu güzel ülkenin, gezilecek birbirinden farklı çok değişik yöreleri bulunmaktadır. Doğal güzellikleri ile dikkat çeken bu güzel memleketin, aynı zamanda tarihi geçmişi de insanları kendine çekerken, turizmin canlı tutulması adına Pamukkale ve Kapadokya otel ihtiyacının karşılanması, bu güzel yörelerin daha çok insana açılmasına neden olacaktır.

İç ve dış turizmin sembolü haline gelmiş olan bu güzel bölgelerin, gereken tesis yapılanmaları sayesinde adını olumlu şekilde duyurması, her yıl daha fazla insanı bu tür bölgelere çekerken, ekonomiye yaptığı olumlu katkı sayesinde insanları da kalkındırmaktadır. Erciyes dağının lavları sonucu oluşmuş olan ve pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan Kapadokya bölgesi, Kapadokya otelleri kapasitesini her gün daha çok artırarak, daha fazla insanın bu bölgeye gelip, bölge turizminin canlanmasına neden olmuştur. Peri bacaları olarak adlandırılan ve geçmiş uygarlıkların izlerini taşıyan bu bölgeler, hem doğal güzellik, hem tarih kokarken, bölgede gerçekleştirilen balon etkinliği ile turizmin kaynağı olma yolunda ilerlemesini sürdüren bir yapıya ulaşmıştır. Son derece temiz ve güzel bir bölge olması, yerli ve yabancı turistlerin bu bölgeye olan ilgilerinin sürekli olarak artmasını sağlamıştır.

Sabah güneşin doğuşu ile bu büyülü ortamın havasını solumak isteyen insanlar balonlar sayesinde bu bölgeye yukardan bakma şansı bulurlarken, geçirdikleri keyifli vakitler sebebi ile ilerleyen zamanda daha fazla turistin bu bölgeye akın etmesine neden olmuşlardır. Hangi açıdan bakarsak bakalım bu Dünya harikası bölgeyi en iyi temsil edecek unsurun, Kapadokya otel tesislerinin üst seviyede olması ile direk bağlantılı olduğunu kabul etmemiz gerekir.

Site: http://www.avanosevi.com/

avanosevi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla