Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Aralık 2014, 17:09   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Tign - Teknoloji Haberleri



Teknoloji çok hızlı bir şekilde ilerlediğinden dolayı hızına erişmek oldukça zor olacaktır. Bu anlamda sizlere en kaliteli hizmeti sunmaya çalışan sitemiz, araştırmalarını yaparak yeni çıkan teknoloji haberleri ile ilgili önemli bilgilendirmeleri sizlere sunmaktadır. Bu sayede piyasada olan teknoloji gelişmelerinden haberdar olarak buna göre hayatınızı bir plana sokabilirsiniz.

Ayrıca internetin bizlere sunduğu bazı hizmetlerden de faydalanmak ve yeni çıkan hizmetleri takip edebilmek adına da sitemiz oldukça yararlı olacaktır. Örneğin yeni çıkan mobil bir uygulamayı ilk olarak sitemizden öğrenebilir ve bunun nasıl indirileceği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu konuda ekiplerimiz sürekli olarak araştırmalarını yaparak sizlere oldukça kaliteli içerikler sunmaktadır.

Sitemizde ayrıca oyun haberleri gibi konulara da yer verilmektedir. Yeni çıkan oyunlar ve incelemeleri hakkında önemli bilgilere sahip olabilirsiniz. Bu sayede de hangi oyunu alacağınıza daha kolay karar verebilirsiniz. Bunlara ek olarak sitemizde çeşitli güvenlik yazılımları gibi önemli konularda da oldukça doygun içerikler yer almaktadır. Ayrıca site üzerinden "en çok indirilen programlar" a da ulaşabilirsiniz.

Site adresi : http://www.tign.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla