Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Aralık 2014, 03:10   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bilgisayarda TV İzleme Rahatlığı



Bilgisayarda TV İzleme Rahatlığı

Bulunduğunuz yerde bir televizyon yok ve sizin de izlemeniz gereken önemli bir şey var. Bir dizi olabilir, bir futbol maçı olabilir ya da can sıkıntısını gidermek, vakit geçirmek için izlemek isteyebilirsiniz. Artık internetiniz olduğunu her yerde istediğiniz TV kanalına istediğiniz an ulaşabilirsiniz. Hdtvizle.biz sitesinde aradığınız her kanala ulaşabilirsiniz. Canlı TV izleme keyfi sonuna kadar kullanın. Sitede belgesel kanallarından spor kanallarına kadar bütün kanallar var. Çocuğunuz için çocuk kanalları da bu sitede mevcut. Haber severleri de unutmayan bu site bölüm bölüm kategorilere ayrılmış şekilde kullanıma hazır.

Sitenin kullanımı da çok basit. Ana sayfaya girdiğinizde karşınıza çıkan kanallardan seçiminizi yapıp izlemeye başlayabilirsiniz. Eğer kafanızda bir plan yapmadan sadece vakit geçirmek için giriyorsanız bu siteye, yine size yardımcı olacak birçok seçenek sunuyor bu site. En çok izlenenler, en çok beğenilenler bölümüne girerek bu kanala dair yorumları ve değerlendirmeleri görebilirsiniz. Sitede sadece ülkenin yerel kanalları bulunmuyor. Ayrıca Azerbaycan, Amerika, Almanya gibi birçok ulusal kanallara da ulaşabilirsiniz. Sadece TV izle kısmına tıklamanız yeterli.

Bedava canlı TV izle seçeneği ile bu sitede yine sinema, radyo gibi geniş seçim olanaklarıyla keyifli vakit geçirmenize katkı sağlıyor. Beğeneceğinizi garanti verebilirim. Bir sorun yaşadığınızda veya bir öneri iletmek istediğinizde iletişim bölümünden istek ve önerinizi sayfaya iletebilirsiniz. Kullanışlı bir sayfa. İnternet ve bilgisayarın olduğu yerde televizyona hiç ihtiyacınız olmayacak.

hdtvizle.biz
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla