Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2014, 16:42   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Yeşil Smart - Teknoloji Dünyası



Teknolojinin hayatımızda geçmişe göre daha sık yer edindiğini ve daha büyük kolaylıklar sağladığını söyleyebiliriz. Bu kolaylığın yanında teknolojik alışkanlıklarımızın da çağa göre değiştiğini görebiliyoruz. Örneğin; eskiden daha çok tüplü televizyonlar varken, şimdi bu televizyonlar yerini lcd – led ekran televizyonlara bıraktı. Bunun dışında Nokia 3310 herkesin vazgeçilmezlerindendi, şimdilerde ise yerini daha teknolojik olan android, iphone & ios gibi akıllı yazılımlara sahip telefonlara bıraktı. Bunların dışında yaşanan diğer teknolojik gelişmeler de hayatımızı büyük yönde kolaylaştırdı.

Kolaylaştırmadan bahsetmişken, artık teknolojinin nimetlerinden faydalanmayı bıraktık, bir de teknolojik alet alırken onu incelemeye, araştırmaya başladık. İşte sizlere bu noktada Yeşil Smart, adlı siteyi önereceğim. Tam bir teknoloji dünyası olan bu sitede, cep telefonu incelemeleri, ev teknoloji ürünlerinin incelemeleri, videolu ve görsel anlatımlarla destekli olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yeşil Smart, yalın anlatım diliyle sizlerin teknolojiye bakış açınızı değiştiriyor. Bir ürün almadan önce neleri gözden kaçırmamanız gerektiğini söylüyor. Adeta sizlerin teknoloji konusunda daha dikkatli davranmanızı sağlıyor.

Herhangi bir ürün almadan önce mutlaka ziyaret etmeniz gereken Yeşil Smart, notebook, fotoğraf makinası, donanım & yazılım alanındaki ürünler hakkındaki incelemeleriyle de sizlere yol gösteriyor. Bunun dışında oyun dünyası ile ilgili son yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşıyor. Bilgi verici yazılarıyla ve sade tasarımıyla tamamen kullanıcılarını düşünüyor. Sizlerde vakit kaybetmeden Yeşil Smart adresini ziyaret edin ve teknoloji dünyasını daha farklı açılardan görün.

Site adresi : http://yesilsmart.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla