Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2014, 20:44   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart İş Güvenliği Hizmetleri



Makro İş Güvenliği olarak müşterilerimize belirlediğimiz vizyon çerçevesinde en kaliteli hizmeti piyasada bulunan en uygun fiyatlarla sunmayı gerçekleştirmekte, bulunduğumuz sektör itibariyle yapacağımız işlemlerin öneminin ne kadar fazla olacağını bilmekteyiz. Makro İş Güvenliği, iş güvenliği alanında, uzman mühendislerimiz, teknisyenlerimiz ve çalışanlarımızla en doğru analizleri gerçekleştirerek siz değerli müşterilerimize güvenli bir iş sahası sunmaktayız.

Makro İş Güvenliği tarafından görevlendirilen iş güvenliği uzmanı ve yanındaki ekip iş alanınızda çeşitli testlerde ve analizlerde bulunacak yapmış olduğu bu inceleme sonucunda değiştirilmesi gereken bölgeleri müşterilerimize iletecektir. Müşterilerimize iletilen bu bilgiler sayesinde çalıştığımız firmalardaki iş kazalarında ve işçi ölümlerinde düşüşler yaşanacak ve ülkemizdeki toplu işçi ölümlerinde azalmalar gözlenecektir.

iş güvenliği hizmeti veren birçok firma olmasına rağmen bu firmaların arasında Makro İş Güvenliği firmasını seçmeniz için, bu firmanın sizlere sunabileceğimiz bir özelliği daha varsa o da kuşkusuz iş güvenliği alanında verdiğimiz hizmetlerin sadece firmalar arasında saklı kalıyor olmasıdır. Bu sayede firmanızın açıklarından hiçbir rakip firmanın haberi olmayacak ve sizin işleriniz engellenmeyecektir.

Site adresi : http://makroisguvenligi.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla