Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2014, 23:03   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Samsun Haberleri - Samsun Haber Gazetesi



İnternet üzerinden artık hiçbir ücret ödemeye gerek kalmadan haberleri takip edebildiğimiz günümüzde maalesef yerel gazetelerin internet sayfaları olmaması sebebiyle mecburi olarak yerel haberlerden haberdar olabilmek için gazete satın almanız gerekmektedir. Bu sebeple de hem zahmete girerek gazeteyi almaya gidecek hem de makul ücretlerle de olsa para ödemiş olacaksınız.

Samsun’da yaşayan halka hizmet vermeye başlayan Samsun Haber Gazetesi artık Samsun’da yaşayan halk için bu sorunu ortadan kaldırmayı başardı ve halkın il içerisinde gerçekleşen haberlere kolaylıkla ulaşabilmesini sağlamaktadır. Ayrıca sadece Samsun’u ilgilendiren haberler diğer gazetelerde yayınlanmayacağından dolayı halk bu haberlerden habersiz kalmasın diye böyle bir proje başlatılmıştır.

Samsun Haber sitesi sayesinde hiçbir ücret ödemeye gerek kalmadan internet bağlantısı aracılığıyla akıllı telefon, tablet ve internet üzerinden haberleri takip etmek mümkün hale geldi. Samsun Haberleri artık halka en hızlı ve en kolay şekilde ulaşabilecek ve Samsun’u ilgilendiren her konuda Samsun halkı kolaylıkla haberdar olabilecek. Eğer sizde haberleri almak istiyorsanız Samsun Yerel Haber Sitesi’ni ziyaret edebilirsiniz.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla