Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2014, 14:43   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ceylan Menajerlik



Ceylan Menajerlik

Toplum tarafından yakından tanınan insanların tüm hayatı yine toplum önünde takibe değer bir durum oluşturur. Sonuçta o insanları bulundukları noktaya halk getirdiği için aslında halkın bu ünlü insanların hayatını merak etmesini de normal karşılamak gerekir. Bu zamana kadar sanatçı olarak hayatını sürdüren güzel türkücü Ceylan menajer olarak yeni kurduğu şirket ile birlikte, sanatçılık hayatına yeni bir boyut kazandıran önemli bir adım atmıştır. Müzik piyasasına çok uzun yıllar yön vermiş belli başlı birkaç sanatçıdan biri olma başarısını göstermiş olan ünlü sanatçı Ceylan menajer olma gereğini doğru bir sonuca bağlarken, bundan sonra bu işte çok daha uzman bir patronun görev yapmasına da olanak tanımıştır.

Çocukluk yıllarında arabesk müzik icrası ile halkın çok önemli kesimleri tarafından dikkat ile dinlenmiş olan güzel şarkıcının, son zamanlarda yine halkın en önemli değerleri arasında yer alan türkülere yönelmesini ve yüne aynı şekilde sevilmesini sağlamıştır. Ceylan menajer olarak ta müzik piyasasına yapacağı katkıyı artırıp, çıtayı daha da yukarı çıkaracak hamlelere girişmenin sonucunda, Ceylan menajer işletmesi ile hizmetlerine devam etme kararı alpı bu kararı uygulamaya koymuştur. Müzik piyasasında kendine yer bulmuş olmasına rağmen, bu ortamdan çok kısa içinde silinip kaybolan sanatçıların çok fazla sayıda olduklarını söylemek mümkündür. Ceylan menajerlik olsun şarkıcı olsun, bu piyasada en fazla tutunan sanatçılara önemli bir örnek olmuştur.

Eğlence sektörü içinde ayrılmaz bir parça olan müzik sektörü, her zaman ve her yerde geçerli olan bir sektör oluşumu olarak karşılanırken, halka mal olmuş pek çok sanatçının bu alanda farklı şekillerde hizmet verdiğini söylemek mümkündür. Ceylan menajer olarak hizmet verdiği bu sektöre yıllarca ses sanatçısı olarak katkı yaparak, sektörün önemli unsurları içinde yer almıştır.

ceylanfanclub.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla