Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2014, 17:19   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Dizidor.com ile Yabancı dizi izle

Domain İsmi : Dizidor.com

Sitenin Konusu : Dizidor.com ile Yabancı dizi izle

Sitenin Aktif Olma Tarihi : Mayıs 2014

Açıklamalar - Tanıtım : Yabancı dizi meraklılarına müjde! Dizidor.com isimli internet sitesi, en kaliteli yabancı dizileri sizler için bir araya getiriyor. Dünyanın dört bir yanında izlenen en güzel yabancı dizileri siz de HD kalitesiyle dizidor.com üzerinden izleyebileceksiniz.

İnternetten dizi izlemek için bundan sonra yapmanız gereken tek şey, Dizidor.com adresine giriş yapmak olmalıdır. Sitede çok sayıda dizi, hiçbir hata veya donma olmadan sorunsuzca seyredilebilir.

Özellikle izlemeyi arzu ettiğiniz bir yabancı dizi bulunuyor ise, sitedeki yabancı dizi menüsünün hemen üzerinde yer alan arama çubuğunu kullanarak aramanızı gerçekleştirebilirsiniz. Zengin dizi içeriği ile Dizidor.com adresinde aklınıza gelebilecek her türlü yabancı diziyi bulabilirsiniz.

Dizidor.com adresine yüklenen tüm diziler yüksek görüntü kalitesine sahiptir. Yani hd dizi izlemek için başka bir internet sitesi aramanıza gerek yoktur. Tamamı kusursuz görüntü kalitesine sahip yabancı dizileri, bu siteyi açarak keyifle seyredebileceksiniz.

Çevrenizde yabancı dizi izlemekten hoşlanan arkadaşlarınız var ise, onlara da bu siteyi tavsiye etmeyi unutmayınız. Herkese iyi seyirler dileriz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla