Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Aralık 2014, 03:31   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Şirketler İçin Web Tasarım Kanunu



İstanbul’da hizmet vermekte olan ve 1999 yılından itibaren yapmış olduğu işlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bosphorusmedia firması bünyesinde çalıştırdığı işinin uzmanı onlarca kişiyle verilen siparişleri en iyi şekilde yerine getirmeyi başarmaktadır. İnternet kullanımının fazla olduğu günümüzde web tasarım alanında hizmet veren Bosphorusmedia yıllar içerisinde sayısız çalışmaya imza atmıştır.

Web tasarım alanında konunun uzmanı pek çok kişiden oluşan ekibi sayesinde kurumsal bir firma olarak hizmet veren, müşterilerine sunmuş olduğu sayısız çalışmayı sitesinde referans olarak rahatlıkla gösterebilen Bosphorusmedia bu yönüyle diğer firmalardan bir adım önde ilerlemektedir. Vermiş oldukları web tasarım hizmeti aynı zamanda arama motorlarında firmaların durumlarını da etkilemektedir çünkü tasarımları koda dökecek olan çalışanları da konunun uzmanlarıdır.

Hizmet verdiği firmaların rakiplerinin internet sitelerinden daha iyi ve özgün tasarımlar yaparak onları bir adım öne geçirmeyi başaran Bosphorusmedia müşterilerine kusursuz ve güvenilir hizmet vermek için çeşitli çalışmalar yürütmektedirler. Web tasarım alanında yapmış oldukları çalışmalar ile farkını belli etmek isteyen firmalar Bosphorusmedia şirketini tercih edebilirler.

Site adresi : http://www.bosphorusmedia.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla