Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Aralık 2014, 03:51   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart MP3 dinle - MP3 indir



Birçok insanın yapmaktan büyük zevk duyduğu aktivitelerin başında gelen müzik dinlemek, özellikle son yıllarda akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte MP3 formatlı olarak dinlenmeye başladı. Tabi ki bunun getirmiş olduğu bir durum da internet üzerinde müzik indirme sitelerinin sayısının artması oldu.

Mp3 indir adındaki sitemiz son yıllarda açılan sitelere oranla kullanıcı memnuniyeti ilkesini benimsemiş olan bir sitedir. Bu sebeple daha fazla para kazanmak amacıyla sitemizi reklamlarla doldurmuyor, müzik indirmek için linklerle tıkladığınızda sizi yanlış sayfalara yönlendirmiyoruz. Aralıksız olarak çalışan ekibimiz sayesinde yeni çıkan yerli veya yabancı müzikleri Mp3 dinle ya da indir seçenekleri sayesinde ilk olarak müzikleri dinleyebiliyor daha sonra hoşunuza gidenleri seçerek bunları indirebiliyorsunuz.

Mp3 formatında indireceğiniz müzikleri isterseniz bilgisayarınızdan isterseniz de akıllı tablet ve telefonlarınızdan rahatlıkla dinleyebilmeniz mümkündür. Ayrıca internet bağlantısı aracılığıyla direkt olarak telefonunuza da müzikleri ücretsiz ve hızlı olarak indirebilmeniz mümkündür. Bu yüzden sizlerde hemen sitemizi ziyaret ederek indirmek istediğiniz şarkıları MP3 formatında ücretsiz ve hızlı olarak indirip, dinleyebilirsiniz.

Site adresi : http://limitsizmp3.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla