Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Aralık 2014, 16:12   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Galatasaray - Fenerbahçe - Beşiktaş

Beşiktaş, geçmiş yıllarda taraftarın beklediği performansı gösterememesine karşın bu yıl bekleneni fazlasıyla verdi. Üç kulvarda yoluna devam eden Beşiktaş bu yıl taraflarının gözüne girmeyi başardı. Avrupa kupalarında Grubu lider olarak tamamlaması ekonomik açıdan takıma büyük katkı sağladığı gibi aynı zamanda oyuncuların özgüvenlerinin yerine gelmesini de sağladı. Avrupa kupalarının yanı sıra Beşiktaş süper ligde de zirveye oynuyor. Sahip olduğu galibiyet serisi ve haftalardır Avrupa’da olduğu gibi ligde de dorukta olması nedeniyle şuan ülkenin en favori takımları arasında yer alıyor.

Galatasaray ise geçmiş yıllardaki performansı göz önünde bulundurulduğunda bu yıl beklenen performans düzeyinin oldukça altında kaldı. Fatih Terim’in takımdan ayrılmasıyla birlikte kan kaybı yaşayan Galatasaray futbol takımı aynı zamanda usta golcüsü Drogba’nın takımdan ayrılmasıyla birlikte takımda sıkıntı yaşadı. Ara transfer sezonunda yapılan yanlış hamleler ve takıma alınan pahalı oyuncular nedeniyle finansal yönden de büyük sıkıntılar yaşadı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın satın aldığı pahalı futbolcular beklenen performansı da sergileyebilmiş değiller.

Fenerbahçe bir önceki sezonu haftalar öncesinden şampiyon olarak tamamladı. Fakat içerisinde bulunduğumuz sezonu göz önünde bulunduracak olursak Fenerbahçe futbol takımında geçtiğimiz sezondan hiçbir eser kalmadı. Takımın başından Ersun Yanal’ın ayrılması ve başarılı bir teknik adamın takım başına getirilmemesi nedeniyle teknik anlamda büyük sıkıntılar yaşanıyor. Yaptığı yanlış hamleler ve beklentileri karşılayamayan oyunuyla izleyicilerin tepki vermesine neden olan İsmail Kartal, aynı zamanda verdiği farklı demeçlerle de sıkıntının ne olduğunu anlatabilmiş değil.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla