Konu: Saç Uzatma
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Aralık 2014, 22:01   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Saç Uzatma



Saç Uzatma

Saçlarınız ile ilgili pek çok sorun ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunlardan biri de uzama ile ilgili yaşanan sıkıntılar olmaktadır. Eğer saçlarınızın yeteri kadar uzun olmadığını ya da geç uzadıklarını düşünüyorsanız, neler yapmanız gerektiği noktasında en önemli ipuçlarını bizimle alabileceğinizi belirtmek istiyoruz.

İlk olarak bunun için sağlıklı yolları tercih etmeniz gerektiğini biliniz. Aşırı derecede saç dökülmesi yaşamanız saç uzaması sürecini ciddi manada sarsan nedenler arasında gösterilebilir. Bunun için doğru şampuanları kullanmanız daha değerli ve pozitif sonuçlar almanız açısından önemli olacaktır. Böylece sizde hem uzayan, hem sağlıklı hem de tam da istediğiniz gibi dolgun saçlara sahip olabilirsiniz.

Bazı bayanlar saçının parlamadığından bazıları geç uzadığından güçsüz olduğundan şikâyetçidirler. Son zamanlarda yaygınlaşan doğal kolay kürler sayesinde bu şikâyetler en alt düzeye indirilmektedir. Saçları güçlendiren badem yağı kekik yağı kürü uzun saç için havuç kürü saç çıkartmak için sarımsak ve zeytinyağı kürü bunlardan bazılarıdır.

Saç uzatma sorunu yaşayan kişilerin pek çok yöntemi denedikleri bilinmektedir. Bunun içinde mutlaka bir uzmana danışmanızın şart olduğunu da dile getirelim. Kremler ve benzeri doğal ürünler ile uzama süresini çok daha fazla hızlandırabilirsiniz. Ancak güvenilir ve herhangi bir yan etkisi olmayan ürünleri seçmeniz de son derece önem arz etmektedir. Günümüzde alternatif uygulamalar ile artık istediğiniz uzunluğa sahip saçlarınızın olması dert edeceğiniz problem olmaktan çıkmaktadır. Temel amaç yanlış yönlendirilmelerden kaçınmak olacaktır. Tüm bu sorunları Carrot Care ürünleri ile çözebilirsiniz.

carrotcare.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla