Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Aralık 2014, 16:59   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Çelik Yapı İşleri



Çelik Yapı İşleri

Bilgi donanımla birleşince, bir de kaliteli ürünlerle iş yapıldığında yapılan hizmetin derecesi de artar. Bu düsturdan yola çıkan bir kurumsal işletmenin başarılı olmaması için hiçbir sebep yoktur. Bu ilkeyi tüm sanayi sektörleri için düşünebiliriz. Demir-Çelik endüstrisi de bunlardan biridir. Bu sektörde iyi bir hizmetin öncüsü olmak kolay değildir.

Birçok yeniliğin öncüsü olmak, güler yüzlü hizmet, teknolojiyi takip eden kurumsal vizyon gerekir. Bu açıdan Çelik Sis firması birçok başarılı projeyi gerçekleştirerek sektörün saygın kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Çelik yapı işlerinde yaptığı hizmetler ve bitirdiği projelerden ötürü halkımız tarafından büyük takdir de toplamıştır. Bu nedenle sizlere çok beğendiğim bu firmanın hizmetlerini tavsiye ediyorum.

Celiksistemler.com adresinden de ulaşabileceğiniz firma, kendi alanında oldukça uzman bir personele sahip ve aldığı tüm işleri en iyi kalite ürünleri kullanarak bitiriyor. Hizmet ağı ise oldukça geniş.

Bunlar; anahtar teslim projeler, giydirme cephe sistemleri, ****l kenet ve trapez kenet kaplama, sanayi tipi konstrüksiyon, çelikten viyadük ve köprüler, ağır ve hafif çelik konstrüksiyon işleri, demonte yapılar, renoasyon rekonstrüksiyon, kompozit sistemler, uzay kafes sistemleri, mega kolonlar ve çelik güçlendirme işleridir. Diğer beğendiğim hizmeti ise çelik çatılardır.

Çelik çatı diğer alternatiflerinden daha dayanıklı ve korozyona karşı yıpranmayan çok sağlam yapılardır. Böylece çatının günlük yaşamındaki önemine binaen güzel bir yapı tamamlayıcısı olur. Bu çatı yapılar için de firmayı tercih edebilirsiniz.

Site: http://www.celiksistemler.com

celiksistemler.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla