Konu: Datça Otel
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ocak 2015, 23:14   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Datça Otel



Datça Otel

Datça, ülkemizin Muğla iline bağlı turizm potansiyeli yüksek bir ilçesidir. Datça' nın toplam nüfusu 17.004, il merkezine uzaklığı 124 km'dir. Hem Akdeniz'in hem de Ege'nin iklimini ve güzelliklerini almış Datça, il merkezine biraz sapa kalması nedeniyle diğer ilçelere göre doğal güzellikleri tüketilmemiş olan tam bir doğa harikasıdır.

Altı milyon yıllık köklü bir miras olan kumulların, çeşitli kuş ve bitkilere ev sahipliği yapan muhteşem bir güzelliğin ve masmavi deniziyle büyülü bir atmosferin içinde yer almaktadır. Datça keşfedilmemiş doğası, vazgeçilmez havasıyla misafirlerini büyülüyor. Datça Otel de misafirlerini bu keşfedilmemiş güzelliklerin, kalabalıktan uzak koy ve kumsalların içerisinde ağırlamaktadır.

Bu şirin turistik yarımadaya gelen tatilciler de burada yaşayanlar da bu muhteşem coğrafyada doğal bir yaşamın izlerini sürmeyi ve çılgın kalabalıktan uzak koyları, kumsallarıyla doğallığın zirvesinde yaşamayı tercih edenlerdir. Datça Otel, Ege ile Akdeniz' in el ele tutuştuğu cennet yarımadanın en gözde mekânlarındandır.

Misafirlerimiz bir yandan büyüleyici ılıman ikimin havasını solurken, diğer yandan da Ege ve Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetleriyle tanışmanın lezzetine varmaktadırlar. Misafirlerimiz doğallık ve tarihin zirvesine bir yolculuk yaparken diğer yandan da deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmaktadırlar. Otelimiz, misafirlerimizin Datça Yarımadası'nın bütün görkemini görebileceği ve yaşayabileceği bir yerde konumlanmıştır.

Şimdi gözlerinizi kapatın, huzuru, sükûtu ve mutluluğu düşleyin. Düşlerinizin tam ortasında bir yerlerde ise Datça Otel olsun. Datça, birbirinden güzel koy, kumsal ve bükleriyle sizlere uzun ve tadı damaklarda kalacak bir doğanın keşfini sunacak. Evet, yıllardır büyük bir özenle korunmuş ve saklanmış, doğal güzelliklerini kaybetmemiş, bünyesinde barındırdığı tarihi dokusuyla doğasına güzellik katmış Villa Aşina Datça Otel, siz sevgili misafirlerini sabırsızlıkla bekliyor.

villaasina.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla