Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2015, 18:59   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Hangi Forklift



Uzun bir süre boyunca Forklift alanında hizmet veren ÖZİSMAK, verdiği hizmetleri sürekli olarak geliştirerek çok daha iyi yerlere gelerek müşterilerine kaliteyi en uygun şartlarda sunmaktadır. Dünya çapında derecelere girmiş olan HELI, Ferrari gibi markaların distribütörlüğünü üstlenen ÖZİSMAK verdiği hizmetlerde sürekli olarak kaliteye önem vermektedir.

İhtiyaca yönelik hizmetlere de ayrıca yönelen firma, kendisini ve verdiği hizmeti sürekli olarak geliştirmektedir. “Bu işi yaparsa ÖZİSMAK yapar” politikasını sürdürerek her zaman için en iyi olmaya çalışan firma, bu sebepten dolayı da özellikle elektrikli araçlar konusunda çok daha başarılı hizmetlere imza atmıştır. Verdiği hizmetleri de sürekli olarak geliştirerek çok daha iyi yerlere gelmiştir.

Farklı sektörlerde hizmet veren ÖZİSMAK, kaliteye ve müşterinin görüşlerine her zaman önem vermektedir. Örneğin yük asansörü gibi araçlarda bu konuda size en iyi şekilde hizmet verirken aynı zamanda sizin görüşleriniz doğrultusunda da çalışmalarına yön verir. Bu sayede de çok daha başarılı hizmetler ile sizlere yardımcı olur.

Site adresi : http://www.ozismak.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla