Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2015, 01:32   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Sinop Otelleri



Sinop, Karadeniz’in en çok sevilen şehirlerinden birisidir. Gerek doğal güzellikleri gerekse de içerisinde bulundurduğu tarihi ile turistlerin her zaman ilgisini çekmektedir ve sık sık ziyaret almaktadır. Sinop’a yapacağınız gezilerde kaliteli bir otelde kalmak oldukça iyi olacaktır. Çünkü Sinop otelleri arasından kaliteli olanı tercih ederseniz, tatiliniz çok daha güzel geçecektir.

Bu anlamda size en iyi hizmeti sunan otelimizde aradığınız hizmetlerin tamamını bulabilirsiniz. Restoran, havuz, plaj, müze ve benzeri hizmetlerin hepsine hemen otelimizden ulaşabilirsiniz. Zaten sağladığımız bu kaliteli hizmetler otelimizi Sinop otelleri arasında ön plana çıkarmıştır. Bu açıdan sizin de bizi tercih etmeniz oldukça yararınıza olacaktır.

Sinop otelleri içerisinden kaliteli olanı tercih ettiğinizde hem güzel bir tatil geçirerek rahatlayacak hem de Sinop’un tarihini öğrenerek kültürüne yeni bilgiler katacaksınız. Tüm bunlar düşünüldüğünde de otelimiz sizin için oldukça güzel bir seçim olacaktır. Ayrıca size sunulan fiyatlar ve ödeme seçenekleri de oldukça uygun olduğu için tatiliniz ok daha hesaplı olacaktır.

Site adresi : http://www.sinopotel.com.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla