Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ocak 2015, 18:15   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Teknolojinin Kalbi: Teknorio



İnternet alışkanlıklarınızı tamamıyla değiştirecek yeni bir web portalı olan Teknorio, teknoloji haberlerinden telefon incelemelerine, oyun haberlerinden mobil teknolojilere kadar varan geniş bir yelpazede bilişim sektörünü ayrıntılı bir şekilde ele alıyor. En güncel donanım ve yazılım haberlerinin anı anına kullanıcılara aktarıldığı bu ortamda merak ettiğiniz ve ilginizi çeken haberlere anında ulaşabilir, yorum yapabilir ve sosyal medya hesaplarınızda bu haberleri paylaşabilirsiniz.

Teknoloji haberleri başlığı altında yer alan ve editörler tarafından sürekli olarak yenilenen haberler ile zamanın gerisinde kalmayacak ve teknolojiye bağımlı hale geleceksiniz. Yeni neslin en çok rağbet gösterdiği telefon incelemeleri bölümü ile de yeni nesil akıllı telefonlardan daha piyasaya sürülmemiş marka telefonlara kadar birçok telefon incelemelerini görüntüleyebilirsiniz.

Sosyal medya başlığından Facebook, Twitter ve İnstagram gibi milyonlarca kullanıcıya hitap eden sosyal ağlar hakkında en geniş bilgilere anında erişim sağlayabilmektesiniz. Piyasaya yeni çıkan oyun haberlerini de anı anına takip etmenize olanak sağlayan web sitemizdeki bu güncel yeniliklere oyun haberleri bağlantısı ile erişebilmeniz mümkündür. Oldukça talep gören Android ve IOS oyunları hakkındaki en son güncelleme ve yeniliklere erişebileceğiniz bu kategoriden bu bilgilerin yanı sıra dünya çapında yankı uyandıran Grand Theft Auto, Call of Duty tarzı oyunlar hakkındaki ayrıntılara da erişim sağlayabileceksiniz. Oyunların sistem gereksinimleri ile ilgilide bu kategoriden kolaylıkla görüntüleyebilmeniz mümkündür.

Sizlerde teknolojik gelişmeleri yakından takip edip, en güncel bilgilere anında ulaşmak istiyorsanız Teknorio adresini ziyaret ediniz.

Site adresi : http://teknorio.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla