Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ocak 2015, 04:51   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Epoksi Kaplama



Epoksi Kaplama

İç ve dış yaşam alanlarında kullanılan yer kaplamaları, zaman içerisindeki kullanım yoğunluğuna bağlı olarak değişim gerektirerek özellikle toplu yaşam noktalarında mekan sahibi veya yöneticisine yüksek oranlı masraflar çıkartabilmektedir. Bunun yanı sıra temizlik, kusursuz görüntü ve benzeri konularda da en sık problem çıkartan malzemeler olarak belirtilen döşemeler epoksi kaplama ile birlikte söz konusu negatif özelliklerini bir kenara koyarak uzun süreli memnuniyetlere erişilmesini sağlamaktadırlar.

Zemin kaplama konusunda son yılların en çok tercih edilen işlemlerinden birisi olan epoksi, başarısını hazırlandığı malzemenin dayanıklılığına ve uzun süreli kullanılabilirliğine borçludur. Klasik döşeme kaplamaları gibi ahşap, mermer veya benzeri bir maddeden farklı olarak üzerine konulduğu bölgeyi tek bir nokta dahi boş kalmadan örten epoksi zemin kaplama, bu sayede zaman içerisinde oluşabilecek deformasyonları da minimuma indirgemektedir. Herhangi bir mekanik etki yaşanmadıkça hiçbir deformeye uğramayan epoksi zemin, nem, yağış ve benzeri dış etkenlerden de herhangi bir zarar görmemektedir.

Isıya dayanıklılık konusunda da benzer ürünlere göre son derece başarılı bir çizgiye sahip olan epoksi, popülerliğini günden güne arttırarak daha geniş kitlelere ve yaşam alanlarına dağılmaya devam etmektedir. Epon Epoksi olarak hizmette olduğumuz uzun yıllar boyunca sunduğumuz kusursuz kaplama hizmetlerine sizlerden gelen istek ve talepler doğrultusunda var gücümüz ile devam etmekteyiz.

Site: http://eponepoksi.com

eponepoksi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla