Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2015, 15:03   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Aybit - Restoran Otomasyon Programı



Bilindiği gibi artık birçok restaurant sipariş sistemini değiştirdi ve adisyon sistemi denilen sistemler uygulanmaya başlandı. Bu sistemle artık daha kolay siparişler, ödemeler, alışverişler ve daha fazla seçme olasılığı oluştu. Yani restoran programı yerini adisyon programına bıraktı. Restaurant sipariş sistemi bu şekilde daha özendirici daha anlaşılır ve kolay bir hal almış oldu. Daha henüz birçok restaurant bu uygulamaya geçmedi ancak yapılan araştırmalara göre ve restaurant işletmecileriyle yapılan sohbetlere göre birçok restaurant’ın programını değiştirip adisyon programı sistemine geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Restaurant sipariş sisteminde büyük değişiklikler bekleniyor. Örnek olarak restaurant programında adisyon, artık ödeme kolaylığı, ödemelerde çeşitlilik, daha fazla ürün seçme şansı, vakitten kazanç, güvenilir alışveriş ve çok daha hızlı bir alışveriş imkanı sunuyor. Restaurant sipariş sistemi ile müşterilerin vermiş oldukları siparişler anı anına kayıt altına alınır ve fiyatları otomatik olarak hesaplanarak kasada uzun hesaplamalardan kasiyeri kurtarmış olur.

Restoran programı sistemlerinizi en uygun fiyat avantajları ile alanında uzman deneyimli yazılımcılarımıza yaptırabilir ve kolay bir şekilde programınızı kullanabilirsiniz. Kurulum sonrası teknik destek almanız gereken durumlarda yine ekibimiz sizlere her konuda 7 gün 24 saat destek verecek olup kafanızdaki sistem ile ilgili soru işaretlerinizi en iyi şekilde giderecektir. Atılım Yazılım firmamızdan almış olduğunuz hizmetten memnun kalacağınızın garantisi veriyoruz.

Daha çok üründen yararlanmak için sizlerde vakit kaybetmeden adresimizi ziyaret edebilir, gerekli bilgileri alabilirsiniz. Ayrıca telefon numaramızı arayarak daha detaylı konuşabilir, birebir olarak bilgi alabilirsiniz.

İletişim (Tel) : 0262 644 90 91

Site adresi : http://www.atilimyazilim.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla