Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2015, 18:08   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart E-öğretmen - Dersler, Kitap Özetleri



Siz de derslerinizi ya da öğrenmeniz gereken bilgileri nerden bulacağım endişesine kapılıyorsanız bu site ile kolayca aradıklarınıza erişebilirsiniz. Dersler ile derslerinizi kısa sürede yapabilir ve endişeye kapılmanıza gerek kalmaz. Sizin için hem güvenli hem de çok kaliteli bir site olan E-öğretmen adlı sitemizle kolaylıkla derslerinizi geçebilirsiniz. Sadece yapmanız gereken dersler bağlantısına tıklamak ve sitemize ulaşmak.

Dünya haritası ile ödevleriniz varsa ya da haritaya ihtiyacınız varsa siz de bu siteden yararlanabilirsiniz. İstediğiniz kolaylıkla erişebilir ve hemen ödevlerinizi yapabilirsiniz. İnternet üzerinden buradan bir tık ile bir sürü bilgiye ulaşabilir ve kısa sürede buradan yararlanabilirsiniz. Dünya haritası bağlantısına tıklayın ve hemen bu siteden yararlanmaya başlayın.

Kitap özetleri ile ihtiyacınız olan kitabın özetini anın da bulun ve hemen buradan okuyun. Size yardımcı olabilecek bir şekil de kısaltılan kitaplar ile ödevlerinizi yapabilir ya da okumak istediğiniz kitabı buradan okuyabilirsiniz. Siz de bu siteye ulaşın ve kitaplarınızı okuyun. Yapmanız gereken kitap özetleri bağlantısına tıklayarak sitemize ulaşmak.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla