Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2015, 20:42   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kids Innovation & Art - Programlama, Müzik, Sanat, Felsefe



Çocuklarınızın bireysel gelişimini önemsiyor ve sürekli gelişmekte olan global dünyada onların özgüvenler yüksek bireyler olarak yetişmesini istiyorsanız Kids İnnovation Art ile bu düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürebilmeniz artık mümkün hale gelmiştir. Sorgulayan ve her zaman yaratıcı düşünme becerilerini işe koşarak çevresini daha iyi algılayabilen bireylerin gelişimine katkıda bulunan Kids Innovation & Art, çocuklarınıza çok parlak bir gelecek hazırlıyor.

Bilişim dünyasının giderek hayatımıza entegre olduğu günümüzde çocuğunuz için programlama eğitimleri veren Kids Innovation & Art eğitim kurumumuz felsefe, sanat ve müzik eğitimi gibi alanlarda da çocuklarınızın üst düzey bilişsel becerilerini aktif bir şekilde kullanabilmelerine destek olmaktadır.

Gelişme döneminde olan ve zihinsel becerilerini aktif bir şekilde kullanan çocuklarınız 10 yaşına kadar ritmik ve görsel zekalarını büyük ölçüde geliştirmekte ve bu gelişim dönemlerinde edindikleri bilgi birikimini ömür boyu kullanmaktadırlar. Böylesine önemli bir süreçte çocuğunuzu rastgele değil de eğitmenler kontrolünde geliştirmek ve toplumla bağdaşık bir birey olarak yetiştirmek istiyorsanız bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Yazılım ve programlama konusunda uzman olan deneyimli eğitmenlerimizin eşliğinde çocuklarınız geleceğin mimarları olarak yetişecek ve topluma yararlı birey olacaklardır.

Site adresi : http://kidsinnovationart.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla