Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2015, 00:26   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Spor1 - En Güncel ve En Hızlı Spor Haberleri Sitesi

Meraklı seyirci ve futbol tutkunlarına ışık tutacak ve en doğru haberi son dakika, sıcağı sıcağına bizlere sunacak tek adres Spor1 sitesini takip etmeye hazır mısınız? Sizlere en doğru en son spor haberleri, futboldan en son transfer haberlerini hiç bir yerden duymadan sadece siz güzel takipçilerimize son dakika olarak sıcağı sıcağına sunmaya ve sizleri coşturmaya hazırız.

Bu işte sadece bizleri takip ederek diğer spor haberlerine göre saniyeler ile son dakika spor haberlerini, transfer haberlerini en güncel şekilde sizlere sunmaya gururla devam ediyoruz. Sizler sadece spor haberlerinden ziyade sizlerin çok seveceği ve kaçırdığınız ve merakla beklediğiniz maçların en güzel golleri ve özetlerini de son dakika spor haberi olarak Spor1 de bulabileceksiniz.

Sporu seviyorsanız, asla son dakikaları kaçırmak istemiyorsanız ve sokağa çıktığınızda, iş hayatınızda arkadaşlarınıza spor haberlerinin ve futbol haberlerinin en güncel bilgilerini verebilmek adına Spor1 sitemizi takip edebilirsiniz. Sporun sevdalısı olduğunuzu gelin Spor1 ile son dakika en sıcak futbol haberleri ile içinizde yaşayın ve her zaman son dakika futbol haberleri ile 1 adım değil bir milyon ışık hızı ile Spor1 farkını yaşayın.

Spor1 futbol haberleri ailesi olarak sizlere en güncel, en heyecan verici transferlerin hiç bir yerde görmediğiniz şaşırtıcı haberleri ile sizlere sunmaya biz varız ya siz var mısınız?
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla