Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2015, 00:53   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Perpa Boks Kulübü - Grup ve Özel Boks Dersi



Çocukların küçük yaşlarda belli başlı spor dallarına yönelmeleri oldukça güzeldir. Özellikle çok enerji harcayacakları sporlar ile uğraşmaları daha iyi olacaktır. Bu sayede içerisindeki enerjiyi başkalarına zarar vermek yerine bu spor dalıyla uğraşırken harcayacaktır. Bu anlamda da boks en iyi spor türlerinden birisi olacaktır.

Perpa Boks Kulübü olarak bu konuda sizlere en iyi şekilde yardımcı olmaktayız. Çocuğunuzun en güzel şekilde boks spor dalını öğrenmesi ve bu süreç içerisinde güven içerisinde olması için gerekli olan eğitimi en kaliteli şekilde sunmaktayız. Bizden alınan boks kursu sayesinde çocuklar hem kendilerini geliştirecek hem de enerjilerini kontrol etmeyi öğreneceklerdir.

Ayrıca verdiğimiz hizmetler arasında yer alan özel boks dersi sayesinde profesyonel bir şekilde bu sporu ileride yapmayı düşünen çocuklarda kendilerini geliştirecek ve çok daha iyi seviyelere geleceklerdir. Bu anlamda Perpa Boks Kulübü olarak en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar ile sunmaktayız. Yani verilen hizmet her açıdan uygun olmak ile beraber oldukça da kaliteli olacaktır.

Site adresi : http://perpaboks.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla