Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2015, 20:27   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kelime Sayısı Üzerinden Ucuz İngilizce-Türkçe Çeviri



Dünyada en çok kullanılan ve ülkemizde de çok sık ihtiyaç duyduğumuz İngilizce, her alanda karşımıza çıkabiliyor. Bu konuda bazen profesyonel kişilerden yardım almak gerekiyor. Bu alanda eğitimini tamamlamış çeviri alanında uzmanlaşmış profesyonel kişiler size ingilizce türkçe çeviri için yardımcı olabilir.

Uygun fiyatlara akademik makalelerinizi yazdırabilir, düzenletebilir, alt yazı çevirilerinizi yaptırabilirsiniz. İngilizce Türkçe çeviri için güvenilir işinde başarılı ve size ucuz çeviri imkânı sunan bu fırsatı sizde değerlendirebilirsiniz.

Dilediğiniz türde yazıyı İngilizce-Türkçe, Türkçe-İngilizce olarak çevirtebilirsiniz. Çevirisi yapılacak yazı, kelime sayısı ve sayfa sayısına göre fiyatlandırılır ve belirtilen günde güvenilir olarak teslim edilir. Daha önce hiçbir yerde görmediğiniz size kelime sayısına göre ucuz çeviri sağlayan fırsatlardan hemen sizde yararlanabilirsiniz. Doğru ve güvenilir makaleler yazmak sizin için zor olabilir. İşinde profesyonel insanlardan yardım almanız sizin için çok daha sağlıklı olur. Yazılan makalenin doğru güvenilir olduğundan emin olabilirsiniz ve makaleleri içiniz rahatça paylaşabilirsiniz. Günlerinizi haftalarınızı vererek makale hazırlamakla uğraşmaktansa uygun fiyatlara profesyonel kişiler tarafından hazırlanmış çevirileri yapılmış makaleleri tercih etmenizi öneririz.

Sizlere bu noktada, önemli tecrübeleri olan ve şuan hala son derece saygın bir üniversite de eğitim gören ve İngilizce Türkçe veya Türkçe İngilizce çeviri anlamında son derece uzmanlaşmış bir profesyonel tavsiye edeceğim. Aşağıdaki linki ziyaret ederek, çok uygun fiyatlara çeviri ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, bu noktadaki sıkıntılarınızı giderebilirsiniz.

Çeviri yaptırabileceğiniz adres : https://bionluk.com/ozsezgin/ingiliz...yebilirim-1665
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla