Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2015, 00:17   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Yeni Meram - Konya Haberleri, Konyaspor - Güncel Haberler



Konya ülkemizin yüz ölçümü olarak en büyük ilidir. Böyle olduğu için bu büyük ilde büyük bir haber sitesinin olması da oldukça önemlidir. Yeni Meram sitesi, Konya haberleri açısından en doğru bilgiye ve en hızlı haberlere ulaşabileceğiniz bir sitedir. Kaliteli habercilik anlayışı sayesinde gündemden çabucak haberdar olduğunuzu göreceksiniz. Konya içerisinde neler olup bittiğini bunun yanında da ülkemizde ve dünyada neler olduğunu yine Yeni Meram sayesinde öğrenebileceksiniz. Konya haber konusunda ne kadar bilgi edinmek istiyorsanız, şehir içerisinde olup bitenden hızlı bir şekilde haberdar olmak istiyorsanız Yeni Meram sitesini tercih edebilirsiniz.

Gündemden kısa sürede, tarafsız bir şekilde haberdar olmak istiyorsanız Yeni Meram tam sizin aradığınız seçeneklerdir. Aynı şekilde Konyaspor ligde ne durumda, kaçıncı sırada gibi seçeneklere de yine buradan ulaşacaksınız. Bir haber sitesinde en önemli özelliklerden olan haberlerin tarafsız paylaşılması konusunda dikkatli davranan web sitemiz ile güncel haberlere tarafsız bir şekilde ulaştığınızı göreceksiniz.

Ülkemizde gelişen siyasi, ekonomik olaylara bakış açınızı değiştirecek olan Yeni Meram, yazar kadrosu ve kaliteli habercilik anlayışı ile bir ile haber sitesine göre oldukça kaliteli hizmet sunmaktadır. Haber takip etmeyi sevenler ve Konya içi özel haberlerden de haberdar olmak isteyenler Yeni Meram’ı ilgi ile takip edeceklerdir. Siz de eğer kaliteli habercilik anlayışı ile çalışan insanların yazdıklarını okumak isterseniz Konya haber konusunda en özverili çalışan Yeni Meram’ı tercih edebilirsiniz.

Site adresi : http://www.yenimeram.com.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla