Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2015, 14:31   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Klima Bakım İşlemleri

Yorucu geçen bütün bir haftanın sonunda ne yapıyorsunuz? Bir sonraki haftanın da tekrardan en azından buna benzer bir yorucu tempoyu takip edeceğini düşünüp dinlemeye çekiliyorsunuz. Aslında elektronik ürünlerin de tüm ihtiyacı olan şey budur. Nasıl ki biz yorucu zamanlarımızdan sonra yenilenmeye ihtiyaç duyuyorsak klimalarınız da yoğun bir çalışma dönemini arkasında bıraktıktan hemen sonra dinlenmeye ihtiyaç duyar.

Bu dinlemeyi sunmak için de kaliteli bir klima servisi ile anlaşarak klimanızın bakımını yaptırmak gerekir. Klimanın bakım işlemleri için ödeme yapmak birçok klima sahibinin gereksiz gibi düşündüğü bir harcamadır. Oysa klimanızı düzenli şekilde bakıma tabii tutmamanız halinde klimanız düşük performansı ile bakıma vereceğiniz parayı sizden fazlasıyla kabarık faturalar sayesinde zaten elde eder.

Bu sefer hem doğru düzgün iklimlendirmeden faydalanamamış olursunuz hem de bu yetmezmiş gibi kabarık faturaları ödediğiniz ile kalırsınız. İşte tüm bu nedenlerden dolayı klimanızdan elde edeceğiniz performansı en üst seviyeye çıkartabilmek için düzenli şekilde klimalarınızın bakım işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekir.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla