Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2015, 18:08   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Cam Balkon Çeşitleri



Açık mekânlar her mevsim açık durmak zorunda değildir. Katlanır cam teknolojisi ile açık alanlarınızın kapalıya çevirmek artık çok kolay. Hem her mekâna uygulanabiliyor hem de çeşitliliğiyle size tercih hakkı sunuyor.

Katlanabilir cam balkon ile açık havanın yarattığı sıkıntılar bir yana bırakılabilir ve kapalı alana çevrilen balkon da artık evin bir odası gibi kullanılabilir. Üstelik her balkon tipine göre farklı hazırlanır. Renk seçenekleri ile de zevkinizi konuşturabilirsiniz.

Çeşitliliğiyle her bütçeye, her balkon tipine ve her zevke hitap ediyor katlanır cam balkon. Bunlardan bir tanesi rüzgâr perdeli cam balkon... Bu model ile konuklarınıza rahatlığın ve zevkin keyfini yaşatabilirsiniz. Çünkü istediğiniz bölümü istediğiniz şekilde, istediğiniz miktarda katlayabilirsiniz. Tabi ki önce kilidini açmalısınız. Eğer bir işletme sahibi iseniz askılı cam balkon tam size göre. Kışın mekânınız sessiz ve tercih edilmez bir yer haline gelmesin! Bu model ile sahibi olduğunuz mekânı kışın kapalı ve kullanılabilir hale çevirebilirsiniz. Böylelikle hem siz karda olursunuz, hem de müşterileriniz oldukça memnun kalır.

Ayrıca kış bahçesi sistemleri sayesinde bahçenizde, terasınızda, apartman bahçelerinizde sizlere özel bahçe fırsatlarıyla bu keyfi doyasıya yaşayacaksınız.

Site adresi : http://www.katlanircambalkoncu.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla