Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ocak 2015, 01:57   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart 15 günlük hava durumu tahmini



Yola çıkacak olanlar için özellikle kış günlerinde hava durumu çok büyük önem taşımaktadır. Hatta birçok kişi yola çıkmadan önce hangi günün çok daha uygun olduğunu öğrenmeye çalışmaktadır. Bu amaçla hizmet veren sitemizde tam 15 günlük hava durumu tahminleri yer almaktadır. Ayrıca sadece belli başlı şehirler için değil, her şehir için ayrı bir plan oluşturulmaktadır.

Eğer sizde hava durumlarını yakından takip ederek olabilecek kaza durumlarını engellemek istiyorsanız, yol güzergâhınızda yer alan tüm şehirlerin hava durumu tahminlerine bakabilirsiniz. Bu sayede kendinizi güven altına alabilirsiniz. Ayrıca hava durumu tahminleri sürekli olarak güncellenmektedir. Olağan dışı durumlarda tahminler tekrar hesaplanmaktadır. Bu sayede sizlere en doğru tahminler ulaştırılmaktadır.

Hava durumu tahminleri içerisinde tarih, hava durumu, açıklama, gündüz/gece sıcaklıkları, en yüksek/en düşük sıcaklıkları, rüzgâr hızı ve nem oranı bilgileri sunulmaktadır. Kısacası öğrenmek istediğiniz tüm hava durumu bilgilerini en detaylı şekilde sitemizden öğrenmeniz mümkündür. Ayrıca her şehir için bu bilgiler ayrı ayrı düzenlenmektedir.

Site adresi : http://15gunlukhavadurumutahmini.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla