Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ocak 2015, 23:54   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Responsive Opencart Temaları



Bir sitenin daha çok ziyaretçi almasındaki en büyük etkenlerden biriside kesinlikle kullanılan temalardır. Çünkü kullanıcı siteye giriş yaptığında tema hoşuna gitmezse ya da tema gözünü çok fazla yorarsa o sitede çok uzun süre geçirmek istemez. Dolayısı ile bu konuda sizlere kaliteli hizmet sunan Opencart Şablon’dan en iyi şekilde faydalanarak tema satın alabilirsiniz.

Opencart temaları genel olarak belli başlı konular üzerindedir. E-ticaret, blog ya da normal web siteleriniz için pek çok farklı temayı bulmanız mümkündür ve bu temaların genel olarak hepsinde şablon seçenekleri oldukça farklıdır ve istediğinizi bulmanız mümkündür. Örneğin Responsive tema ürünlerinden satın aldığınızda siteniz mobil cihazlara ve bilgisayara uyum sağlayacaktır. Bu sayede sitenize erişen bir kişi farklı bir tema ile karşılaşmayacaktır.

Opencart ücretli tema modellerine göz attığınızda daha önce hiç kullanılmamış bir farklı modelin olduğunu hemen fark edeceksiniz. Bunlara ek olarak güvenli bir şekilde alışveriş yapmanız açısından da tüm alışverişler koruma altına alınmaktadır. Bu sayede sizlerde gönül rahatlığı içerisinde hiçbir sorunla karşılaşmadan istediğiniz temayı en uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Site adresi : http://www.opencartsablon.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla