Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2015, 16:33   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Güzellik Önerileri - İlginç Resimler ve Fazlası

Site Adı : http://www.coksukela.com

Site Konusu : Güzellik Önerileri - İlginç Resimler ve Fazlası

Site Açılış Tarihi : Aralık 2014

Site Tanıtım Mesajı : Herkese merhabalar,

Bugün Coksukela.com adı altında yayın hayatına merhaba diyen internet adresini sizlere tanıtmak istiyorum. Son derece eğlenceli bir içeriğe sahip olan coksukela.com adresi, faaliyetlerine henüz yeni başlamış olmasına karşın, kısa zamanda adından çokça söz ettirmeyi başarmıştır.

Günün tüm yorgunluğunu ve stresini atmak isteyenler, coksukela.com sitesine bağlanarak, doya doya eğlenebilir. İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere bu adresi tereddüt etmeden tavsiye edebilirim.

Konumuzun başlığında site için, güzellik önerileri ve İlginç resimler başlığını tercih ettik. Elbette sitede bu konuların dışında daha birçok değerli içerik kendine yer bulmuştur.

Bayanları ilgilendiren, birbirinden kıymetli bakım tavsiyeleri, güzellik önerileri, makyaj teknikleri ve çok daha fazlası sitede bulunabilecektir.

Güzel vakit geçirmek, stres atmak ve doya doya eğlenmek isteyenler, sitedeki ilginç resimler bölümünü açabilir. Burada her yaştan ziyaretçinin yoğun ilgisini toplayacak birçok fotoğrafı inceleme şansı elde edebileceksiniz.

Coksukela.com adresine, üyeler de içerik girebilme fırsatına sahiptir. Üyeler, kendi sitelerinden alıntı yaparak, bir nevi sosyal imleme gerçekleştirebilirler. Sitede yer alan her türlü kategoriye, dilediğiniz paylaşımları kolayca yapabileceksiniz.

İyi eğlenceler dileriz
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla