Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2015, 12:08   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Üniversite ve Lise öğrencileri İçin Staj Bulma Sitesi



Okulunuzu bitirmeniz için yapmanız gereken bir stajınız var ve hala nerede staj yapacağınızı bulamadınız mı? Web sitemiz sizin için hizmette. üniversite stajları lise stajları uzun dönem stajlar kısa dönem stajlar olarak birçok staj çeşidi bulunmaktadır. Staj yeri ararken en önemli unsur okuduğunuz bölüm ile kendinizi geliştirebileceğiniz gelecek kariyeriniz için tecrübe edinebileceğiniz bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz bir yer olmalıdır.

Günümüzde çoğu öğrenci yanlış staj yeri seçimiyle okuduğu bölüm ile pek de alakası olmayan yerlerde sırf staj bul şeklinde düşünce tarzından ötürü gereksiz yere vakit kaybetmekte ve öğrencinin emeğine yazık olmakta. Bunun önüne geçmek adına staj ara konusunda bu web sitesinden kariyer sitelerinde bulunan stajlardan bile daha fazlasına erişebilir en güncel stajyer taleplerine başvurunuzu yapabilirsiniz. Göz ardı edilmemesi gerekir ki; staj bir öğrenci için gelecek kariyerini şekillendirmek adına, nasıl bir işte çalışmaya karar vermesi adına çok önemlidir.

Konumunuza ve bölümünüze en uygun staj imkânlarını bu sitede bulabilirsiniz. Bulunduğunuz yere yakınlığını, ulaşım kolaylığını, firmaların stajyerle sağladığı imkânları değerlendirerek kendinize en uygun staj yerini zamanında bulabilirsiniz. Ayrıca facebook sayfasını beğenerek de son yaşanan gelişmelerden ilk siz haberdar olabilir ve bu doğrultudaki ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Site adresi : http://www.stajbul.net

Facebook adresi : https://www.facebook.com/stajbulnet
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla