Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2015, 17:39   #1
eray27
Keyifli~Üye
 
eray27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2013
Mesajlar: 28
eray27 is on a distinguished road
Puanlar: 2.339, Seviye: 1
Puanlar: 2.339, Seviye: 1 Puanlar: 2.339, Seviye: 1 Puanlar: 2.339, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 11%
Etkinlik: 11% Etkinlik: 11% Etkinlik: 11%
Standart Ücretsiz Okey Oyna

Türkiye'nin en keyifli okey web sitesini tanımaya hazırmısınız?
Okey oyun sitemiz sizlere bağımlılık yapmaz yalnızca arkadaş ortamınızı çoğaltır.Akşam oldu tekrardan televizyonlar da dizi telaşına takılıp tv kanalları arasında değişim yapıp dururken zaman geçmez diyorsanız eğer, artık sizin de vakit geçirebileceğin bir oyun salonunuz var.Sizlere bir enter tuşu kadar yakın bir siteyiz, okey oyun salonlarımızda neler mi var?
Okey salonlarımızda bol eğlenceler var, canlı müzik ve istek şarkıları vardır.Okey oyunu oynamak için 4. kişiyi beklemeden oyunu başlatabilir ve okey oyunu oynarken canlı radyo yayını yapan djlerimizden şarkı isteğinde bulunup en güzel istek şarkılarının eşliğinde okeyinizi oynayabilirsiniz.
Okey mavi ücretsiz okey oynamak isteyen üyelerine 7/24 online olarak hizmet vermektedir.Siz değerli kullanıcılarımız okey oyun salonumuza giriş yaptığınızda artık bu siteden hiçbir zaman ayrılamayacaksınız.Üstelik üye olma derdi yok, çok kısa bir sürede kendinizi okey masasında bulacaksınız..
Okey mavi artık sanal hayatınızın bir parçası olacaktır.Sitemizde okey oynamayı çok seveceksiniz.Okey hayatımızda geçmiş den buyana her zaman vardı, önceleri kahve ve komşu yanlarında oynardık, şimdi ise artık internetin yayılmasıyla internet ortamında hızla büyüyen bir sektör olmuştur, gün geçtikçe okey oyun siteleri çığ gibi çoğalmaktadır.Lakin bir çok okey sitesini gezdiğiniz zaman zaten göreceksiniz Okeymavi.com adresinin ne kadar eğlenceli ve ne kadar saydam bir hizmet verdiğini anlayacaksınız. Bedava okey oynamak için sitemize bekleriz..
eray27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla