Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2015, 00:29   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart HileKodu.com - Hilenin Yeni Adresi



Şu sıralar en çok aratılan oyun araçları arasında hileler yer almaktadır. Her ne kadar hile kullanmak çok tavsiye edilmese de bazı hileler sayesinde çok bunaldığınız yerleri geçebilirsiniz. Aynı zamanda da görmenizin çok zor olduğu bölümlere rahatlıkla ilerleyerek oyundaki hikayeyi daha yakından takip edebilirsiniz. Bu açıdan oyun hileleri oyuncuların her zaman takip ettiği araçlar arasında yer almaktadır.

Sitemiz bu konuda size mümkün olduğunca iyi bir şekilde yardımcı olarak en son oyunların en son çıkan hilelerini sunmaktadır. Bu sayede sizlerde bir oyunu oynarken yaşadığınız sıkıntıları çok rahat bir şekilde geçebilir ve çok daha hızlı bir şekilde oyuna geri dönüş yapabilirsiniz. Çünkü belli bir bölümde takılmak oldukça sıkıntı yaratacaktır.

Oyun hilesi her oyuna göre farklılık gösterebilmektedir. Yani bir oyunda işleyen bir hile diğer oyunlarda işleyecek diye bir durum yoktur. Dolayısı ile her oyun için farklı hileler vardır ve bu hileleri bilmek oldukça yararlıdır. Hatta her oyunda kullanılan hile programında bile değişiklikler olabilmektedir. İşte bu açıdan sitemizde size yardımcı olmaktadır.

Özellikle siz oyuncuları zorlamamak adına sitemizde yer alan hileler, hile kodu olarak sizlere sunulmaktadır. Yani daha çok hile programı indirmek yerine sitemizdeki hile kodlarını kullanarak amacınıza ulaşabilirsiniz. Bu açıdan sitemiz size en iyi şekilde hizmet verecektir ve en yeni hileleri sunacaktır.

Site adresi : http://www.hilekodu.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla