Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2015, 22:08   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Alondan.com - Sadece 10 TL'ye Dünyanın işini yaptır



Şimdiye kadar sahip olduğunuz yeteneklerin arkadaş çevrenizi eğlendirmekten ya da okul gösterilerinde kendinizi göstermekten başka bir işe yaradığı söylenemez. Ancak Alondan sitesi ile tüm bu yetenek ve becerilerinizi nakit paraya çevirebilmeniz mümkün hale gelmiştir.

Övündüğünüz kadar grafik tasarım beceriniz mi var? Hemen alondan üzerinden bir üyelik hesabı oluşturup yapmış olduğunuz grafik tasarımları ilgili alıcılara istediğiniz para karşılığında satışa çıkarabilirsiniz. Ya da sizlere özel siparişler verecek olan alıcılarla iletişim halinde olup güzel paralar kazanabilirsiniz. Sesinize güveniyor ve müzik ile yakından ilgileniyorsanız yine bu alandaki hünerlerinizi nakit paraya çevirmek çok kolay. Bionluk sistem ile 10 TL karşılığında istediğiniz kategorideki konuyu açabilir ve artık sanal ortamdan ticaret yaparak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Sadece ontl karşılığında açacağınız bu konuları tüm Türkiye’deki alıcı kitlesine kolay bir şekilde tanıtabilmek ve aklınızın alamayacağı kadar gelir elde etmek istiyorsanız tek yapmanız gereken web sitemize giriş yaparak üyelik kaydı oluşturmak ve ilk satışınızı kolayca gerçekleştirmektir.

Alondan.com sitesine akıllı telefonlarınız üzerinden de erişebilmeniz mümkün hale geldi, android uygulaması sayesinde artık her an her yerden dilediğiniz işi yaptırabileceksiniz. Aynı şekilde satıcıysanız da satışlarınızı kontrol edebilecek, işlerinizi yoluna koyabileceksiniz.

Site adresi : http://alondan.com

Alodan.Com android uygulaması : https://play.google.com/store/apps/d...tli.alondancom
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla