Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2015, 00:34   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Mhrs Randevu - Hastane Randevu

Gelişmekte olan internet teknolojileri sayesinde bulunduğumuz ilde bulunan sağlık birimlerinden kolayca randevu alabilir ve gerekli sağlık kontrollerimizi en az zaman kaybı ile gerçekleştirebiliriz. İnternet bağlantısının olduğu her ortamdan mhrs randevu sistemi ile randevu almak tamamen ücretsiz ve zahmetsiz!

İnternet sistemlerinin önemli ölçüde yaygınlaşmasıyla birlikte hastane randevu sistemleri de artık online platformlara taşınmış durumdadır. TC kimlik numaranız ve kendinize özel tahsis ettiğiniz şifreniz ile hastane randevu sistemlerine girerek istediğiniz gün ve saatte istediğiniz doktordan randevu alabilirsiniz. Üstelik tüm bu işlemleri gerçekleştirirken herhangi bir ücret ödemek zorunda da değilsiniz. Adına mhrs denilen bu randevu sistemi ile artık telefonla randevu alma derdinden tamamıyla kurtuluyorsunuz. İhtiyacınız olan tek şey bilgisayar ve bir internet erişimi.

Mhrs randevu sistemine öncelikli olarak bir üyelik oluşturarak bu sistemi kolay ve pratik bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Web sitemizden bu sistemlere nasıl üye olunabileceği ile ilgili detaylı ve görsellerle desteklenmiş bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Birkaç önemli ancak basit adımı gerçekleştirerek mhrs sistemine üyelik kaydınızı oluşturabilir ve ardından kolay bir şekilde randevu işlemlerinizi gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Türkiye’nin her ilindeki sağlık kuruluşları ile ilgili adres, telefon numarası ve nasıl ulaşılacağı ile ilgili detaylı bilgilere de yine web sitemizi ziyaret ederek kolayca ulaşabilmeniz mümkündür. Artık gereksiz yere vakit kaybetmek yok!
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla