Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2015, 15:09   #1
cork3helen
Keyifli~Üye
 
cork3helen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08 Şubat 2015
Mesajlar: 1
cork3helen is on a distinguished road
Puanlar: 14, Seviye: 1
Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart Oyuncup En güzel ve Kaliteli oyunlar



Tanıtılan Sitenin ismi : Oyuncup.com

Sitenin başlığı, sitenin Konusu : OyunCup En Güzel Online Oyunlar

Sitenin Faaliyetlerine başlamış olduğu tarih : 2014

Site ile ilgili Açıklamalar, Tanıtım Mesajı : Harika süper ve muhteşem oyunları oyuncup da toplayarak ziyaretçilerimize eğlenceli vakit geçirtmek Oyuncup olarak çok büyük hedefimiz. Oyuncup genç yaşlı her oyun severlere hitap etmektedir. Geniş içeriğiyle azımsanmayacak kategorisiyle aradığınız her oyunu kolaylıkla bulabilir ve sıkılmadan oynayabilirsiniz. Oyuncup dan oyun severlere birkaç oyun gösterecek olursak.

Kapanmadan kazan enerjisini doya doya görmek isteğindeyseniz doğru bölgedesiniz. Kapılar senin için açılıp kapanıyor, paralar gökte uçuyor, ellerinizi kolunuzu bıçaklı kapıya kaptırmadan dolarları toplayabilir misiniz? Kapanmadan kazan oyunu, ne kadar çok iddialı olduğunuzu sergilemenizi sağlayacak, bu oyundaki sizlerin yeteneğinize bağlı. Açılıp kapanan yeni hızlı kapılar ve yukarıdan düşen onca para seni bekliyor. Kolunu bıçaklı kapılardan kurtar, mangırları al, en çok dolarları alan bu yarışmanın kralı olacak.

Çılgın şerif heyecanlı. Macera sever şerif ile devamlı dönen tahta tekerler üzerinde atlayarak altın şeref madalyalarını ve şişeleri toplamaya çabalayacağınız bu oyunda dikkat etmeniz gereken tekerler üstünde zıp zıp zıplayan şerifi zıplatırken aşağı uçmamak. Çılgın şerif oyunu en fazla altın madalyayı almaya uğraşacağınız oyun serverlere hitap edebilecek bir oyun.

Oyuncup sitemize kız erkek davetlidir.
cork3helen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla