Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2015, 18:15   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Poyraz Karayel Fan Sitesi



Ülkemizde insanların televizyon dizilerine çok önem verdiğini biliyoruz. Durum böyle olunca yapımcılar her an yeni bir dizi çıkarabilmektedir. Çıkan dizilerin konuları da oldukça farklılık gösterebilmektedir. Son günlerde oldukça popüler bir dizi olan Poyraz Karayel dizisinden bahsetmek istiyorum. Poyraz Karayel dizisi içerisinde aşkı, nefreti, dostluğu, düşmanlığı, iyiliği, kötülüğü bütün zıtlıkları barındıran bir hikaye. Başrollerinde çok önemli isimler yer almaktadır. İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar gibi çok önemli dizilerde rol almış isimler oynamaktadır.

Poyraz Karayel dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır. Her hafta heyecan dolu bölümleriyle izleyenlerinde ayrı bir merak uyandırmaktadır. Dizi severler bazen dizinin yeni bölümlerini kaçırabilmektedir. Ama Poyraz Karayel izlemek için açılmış olan ve Poyraz Karayel yeni bölümlerini de bulabileceğiniz bir site var. Site Poyraz Karayel severler için oluşturulmuş ve gerçekten güzel bir tasarıma sahip. Poyraz Karayel son bölüm fragmanlarına da site üzerinden ulaşabileceksiniz. Ayrıca oyuncular hakkında geniş bilgilere de yer verilmektedir.

Poyraz Karayel son bölümlerine dizinin yeni bölümü biter bitmez sitemizde yer verilmektedir. Ayrıca Poyraz Karayel özet adı altında gelecek hafta ile ilgili bilgiler verilmektedir. Böylelikle dizinin gelecek bölümü ile ilgili daha net bir fikir edinebileceksiniz. Poyraz Karayel dizisini yakından takip etmek ve Poyraz Karayel izlemek istiyorsanız sizleri de web sitemize bekliyoruz.

Site adresi : http://poyrazkarayel.gen.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla