Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2015, 14:56   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ev Dekorasyonu

Ev dekorasyonu herkes için önemli bir konudur. Özellikle yeni eve taşınanlar, yen ev alanlar ve yeni evlenen için ev dekorasyonu araştırmaları hem yoğun hem de yorucu geçmektedir. Ev dekorasyonunda dikkate dilmesi gereken detaylar vardır. Bu detaylar bakacak olursak; ev dekorasyonunda küçük bir eve sahipseniz; seçeceğiniz zemin renkleri koyu olur ve duvarlarınız açık renkli olursa evinizin daha ferah durmasını sağlarsınız. Aynı zamanda da küçük odalı evlere sahip olmak ayna kullanmakla eş değer bir anlam taşır. Odalarda ayna kullanmak evin geniş görünmesine yardımcı olur. Kullanılan ahizeler tavandan çok fazla sarkık olmamalıdır. Aksi takdirde eviniz daha küçük ve basık gözükür. Küçük ev dekorasyonunda son olarak da eşyalar dikkat edilmelidir. Kullanılan eşyalar yer kaplamalı, portatif ve çok amaçlı olması gerekmektedir.
Ev dekorasyonunda kullanacağınız eviniz büyükse; büyük evlerde dekorasyon ürünlerine daha fazla yer verilmelidir. Örneğin; küçük evlerde dekoratif ürün olarak kitaplık kullanmanız odayı daraltabilirken büyük ev dekorasyonunda kitaplık kullanmak evinizi modern ve tarz gösterir. Büyük ev dekorasyonunda duvarlar asılan tablolar ve dekoratif saatler tercih edilirse modern ev dekorasyonuna bir adım daha yaklaşmış olursunuz.
Ev dekorasyonunda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; evinizin büyüklüğüdür. Evinizin büyüklüğüne göre yaptığınız ev dekorasyonu evinizi her koşulda modern gösterir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla