Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2015, 20:20   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İlgi çekmek ve işletmeler için neden önemlidir

İlgi çekmek her işletme için önemlidir, peki ama neden? Çünkü ilgisini çekeceğiniz kişi sizin de bildiğiniz gibi müşteridir. Televizyonda gördüğümüz reklamlar, videolarda izlediğimiz reklamlar, internet sitesinde gördüğümüz reklamlar ve daha nice yerlerde gördüğümüz reklamların hepsinin temelinde yatan asıl nokta bellidir. Hepsinin amacı ilgi çekmek ve müşteriye kendisine doğru yönlendirmektir.

Peki, gerçekten ilgi çekici bir dükkanınız olması için nelere sahip olmanız gerekir. Bir işletmenin olmazsa olmazı dediğimizde aklımıza sanırım pek sınırlı şey gelir. Fakat bunlardan birisi hiç şüphesiz tabela olacaktır. Tabelaları müşterilerin gözlerinin aradığı ilk ve en önemli reklam aracıdır. Günümüzde ise Led tabelalar ve özellikle hareketli tabelalar diğer durağan ve karanlıkta görünmeyen tabelalara göre çok daha büyük bir çekiciliğe sahip.

Kayan yazı kasası gibi malzemelerin fiyatlarının düşüşü ile birlikte artık birçok işletme sahibi, işletmesi için hemen bir LED tabela sahibi oldu. Durum böyle olunca da müşterilerin dikkatini daha çok çekmeyi başardı ve dolayısıyla bu da satışlara ve elde edilen gelire yansıdı.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla