Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2015, 23:56   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Asens Turizm - Bursa Araç Kiralama, Vip Taşımacılık



Bursa araç kiralama denince kalitenin akla gelen önde ismi Asens Turizm, geniş araç filosu ve kusursuz kalite anlayışıyla sizlere hizmet vermeye devam ediyor.

Bursa’ya ister gezi amaçlı gelmiş olun; isterseniz de bir iş seyahatinde bulunun. Her türlü araç isteğiniz ve ihtiyacınız firmamız garantisiyle gerçekleştirilecektir. Bursa kiralık oto sektöründe en güvenilir adreslerin başında gelen firmamız, dilerseniz 2015 model araçlarıyla, dilerseniz de eski modellerle hizmetinizdedir. Ayrıca şoförlü araç kiralama ve Bursa vip taşımacılık da verdiğimiz hizmetler arasındadır.

Özellikle işadamlarının tercih ettiği Bursa vip taşımacılık ve şoförlü araç kiralama hizmetlerimiz, iş gezilerinizin daha konforlu geçmesini sağlayacak; araç bulma sıkıntılarınıza bir son verecektir.

Aile tipi geniş araçlarımız, spor araba çeşitlerimiz, ekonomik yakıt imkânı sağlayan otomobillerimiz, resmi görünümlü, iş amaçlı kullanıma açık araçlarımız, 7 gün 24 saat hizmetinizdedir.

Araçlarımızın her türlü bakım ve resmi işlemleri periyodik olarak yaptırılmakta olup hiçbir sorun yaşamamanız için gerekli önlemler alınmaktadır. Ancak herhangi bir sorun yaşamanız halinde firmamız bizzat ve ivedilikle yardımınıza koşmaktadır.

Site adresi : http://www.asensturizm.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla