Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Şubat 2015, 16:21   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart KaraKartal - Çarşı Taraftar Forumu



Ülkemizde futbola verilen büyük önem karşısında hemen hemen her insanın içinde yatan bir futbol takımı, hayallerini süsleyen bir kulüp vardır. Ülkemizde en eski kulüplerden biri olan ve kendine çarşı adı altından oldukça geniş ve adından söz ettirir cinsten futbol taraftar grubu oluşturan Beşiktaş, yıllardır şampiyonlar liginde vermiş olduğu başarılı mücadeleler ile futbolseverlerin ve kendi taraftar grubunun yüzünü bir şekilde güldürmeyi başarıyor. Futbol hakkında hemen hemen oldukça köklü bir geçmişe sahip olan bu takım hakkında hemen her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz karakartal forum sitemiz ile renktaşlarınız ile iletişim halinde olup çeşitli organizasyonlar oluşturabilirsiniz.

Sitemiz çarşı taraftar forumu adı altında kurulmuş olup bu devasa futbol taraftar kitlesini bir arada toplayarak etkinliklerin tek çatı altından yürütülebilmesi amacıyla oluşturulmuş bir portaldır. Karakartal adıyla yüreklere nam salmış olan bu köklü kulübün taraftarları arasındaki dayanışmaya ve mücadeleye sen de destek ol! Beşiktaş’ın şanına yaraşır şekilde önemli lig ve kupa maçlarında çarşı ekibi ile birlikte hareket et!

Ayrıca forumumuza yönetici alımları başlamıştır. Yönetici olmak istiyorsanız foruma girerek, ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

Site adresi : http://www.karakartal.com.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla