Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2015, 19:00   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Gitar Kursları



Gitar Kursları

Sanatseverlere en doğru müzik eğitimini vermek adına başladığımız bu yolda, kurumumuzun 10. Yılımızı kutlamaktayız.
Günden güne büyüyen taksim sanat ailesi 2005 yılında hizmete başlamıştır.
Gitar dersleri önde olmak üzere eğitimimizi kaliteli ve özverili olarak
Müzik eğitimine profesyonel bakış açısı getiren firmamız samimi ve içten yapısı ile ön plana çıkmıştır.
Müzik öğrencilerini yanlış yollara sürüklemeden en hızlı ve doğru eğitimi verebilmek için konusunda uzman eğitmenler ile çalışmaktayız.
Türkiye'nin en başarılı eğitim kuruluşlarından biri olmamızda ki sebeplerin başında, birçok deneyimli ve uzman eğitmenin bünyemizde yer almasıdır.
Tüm müzik eğitimi veren eğitmenlerimiz konservatuarlı ve yeterli tecrübeye sahiptir. Tabi ki öğretmenlerimizin konservatuar mezunu olması önemli bir noktadır, fakat yeterli değildir. Hocalarımızın, insan sevgisi ile dolu, sabırlı ve samimi olmaları ile gurur duyuyor ve bir aile olmamızda en büyük etkeni oluşturduklarından dolayı minnettarız.
Geneleksel olarak her yıl düzenlediğimiz bahar konserleri ile öğrenciler performanslarını sergileme şansı bulurlar.
Yoğun duyguların yaşandığı bu etkinliklerde kurumumuz, yetiştirdiği öğrencilerin düzeyleri ile kalitesini gösterme şansı bulur.
2011 THE MARMARMARA ve 2012 HİLTON da gerçekleştirilen etkinlikleri bu konserlere örnek olarak gösterebiliriz.
Gitar kursları uzman ekibimiz tarafından eğitilerek özenle öğrencilerimiz hazırlanmaktadır
Tüm branşlarda eğitim veren Taksim sanat, özellikle konservatuara hazırlık derslerinde üstün başarı göstermektedir.
Özel ders mantığı ile alınan kurslarda öğrenciler bireysel olarak eğitim görür. 1 saat süren dersler sırasında armoni, nota ,solfeg ve enstrüman eğitimleri işlenir. Yoğun bilgi bombardımanına maruz kalan öğrenciler oldukça hızlı yol alırlar ve bir an önce performans sergilemeye başlarlar.
Kaliteli ve elit hizmetin bedeli kurumumuzca herkese hitap edecek şekilde belirlenmiştir. Konservatuar mezunu ve deneyimli eğitmenlerden alınan bu derslerin ücretleri genel piyasa ortalamasının altında belirlenmiştir.
Gitar Öğrenme ve öğretiminde bulunabilme gayretimiz öğrencilerimiznde memnuniyeti çerçevesinde daha zevli bir çalışma haline gelmektedir .
Ana branşlarda birçok öğretmen ile çalışmaktayız. Bu nedenle genel olarak (kurumun yoğunluk durumuna göre) öğrencilerin talep ettikleri saatlerde randevu verebilmekteyiz.
Prensip olarak kredi kartı ile peşin çekimler ve ya senet imzalatma gibi uygulamaları müziğin ruhuna ters düştüğünü düşündüğümüzden dolayı kurumumuzda yer vermemekteyiz.
Türkiye'de kurumsal olarak ilk defa online müzik eğitimini hayata geçiren Taksim sanat, yurt dışında ikamet eden müzik severlere de hizmet vermektedir.
Taksim sanat müzik eğitim merkezi Keman, Piyano, Şan, Yan Flüt, Klasik Gitar, Elektro Gitar, Akustik Gitar, Bas Gitar, Bateri, Klarnet, Akordeon, Viyolonsel, Saksafon, Çello, Perküsyon, Ud, Kanun, Ney, Bağlama, Trompet, Viyola, Santur, Resim, Konservatuara Hazırlık ve güzel sanatlara hazırlık branşlarında hizmet vermektedir.

Site: gitarkurslari.com

gitarkurslari.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla