Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2015, 20:15   #1
selim
Keyifli~Üye
 
selim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Şubat 2015
Mesajlar: 6
selim is on a distinguished road
Puanlar: 452, Seviye: 1
Puanlar: 452, Seviye: 1 Puanlar: 452, Seviye: 1 Puanlar: 452, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart Tesettür Giyim | Nisa.moda

Sitenin Konusu : Tesettür Giyim | Nisa.moda
Sitenin Aktif Olma Tarihi : 30 Ağustos 2014
Açıklamalar - Tanıtım : Moda dünyasında kaliteli isimler arasında yer alan nisa moda müşteri kolaylığı adına internet ortamında tesettür modasını takip etmenizi sağlıyor. nisa moda sitesine girdiğinizde tesettür giyim adına bir çok seçeneği görebilecek ve tanıtılan ürünler hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.
En moda, en şık ve en göz alıcı tesettür kıyafetler nisa moda sitesinde ziyaretçilere sunuluyor. Tesettür giyimde, modayı yakından takip etmek isteyen herkes, bu siteyi de yakından izlemelidir.
Site içerisinde abiye, gelinlik, gecelik, hırka, haşema, kaban, pantolon, tunik ve çok daha fazla kıyafet hakkında bol bol paylaşım görebileceksiniz. Tesettür giyim modası hakkında zengin içeriğe sahip nisa.moda sitesini, sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayınız.
tesettür giyim de öncü markalardan tozlu giyim , Armine , Puane gibi bir çok markanın ürünlerini inceleyebilir en uygun fiyatlara satın alabileceğiniz internet sitelerine ulaşabilirsiniz.
En uygun fiyatlarla en kaliteli tesettür kıyafetlerden satın almak isteyenler, sitedeki Kampanyalar bölümünü takip edebilir. Bu bölümde önemli markaların düzenlemiş olduğu kampanyalara binaen duyurular gerçekleştirilmektedir. Sitedeki Kampanyalar bölümünü takip ederek siz de en moda tesettür kıyafetlere hesaplı fiyatlarla sahip olabileceksiniz.
Nisa Moda - Tesettür Giyim adına herşey Nisa Moda `da!
selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla