Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Şubat 2015, 00:28   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart E-Beşik - Beşik Çeşitleri, Bebek Ürünleri



Bebeklerin bakımı içerisinde günlük hayatımızda kullandığımız araçları daha rahat kullanabilmesi için gerekli olan eşyalarda yer almaktadır. Örneğin oto koltuğu açısından bebekler için özel beşikler ve koltuklar düzenlenmektedir. Bu eşyalar sayesinde siz arabanızı kullanırken bebeğinizde güvende olmaktadır. Dolayısı ile bu tarz beşik modelleri bir bebeğin sağlığı için büyük önem taşımaktadır.

Ayrıca bebek arabası gibi eşyalar sayesinde çocuğunuzu gezdirirken ya da bir yere giderken güvenli bir şekilde gidebilirsiniz. Sitemizde bu konuda size en iyi şekilde yardımcı olarak bebek bakım ürünleri açısından da birçok ürünü bünyesinde barındırmaktadır. Sitemizden alacağınız yürüteç ve benzeri eşyalar ile bebeklerinizin çok daha huzurlu ve güvende olmasını sağlayabilirsiniz. Yürüteçleri %15 indirimle alma şansını da sitemiz sayesinde yakalayabilirsiniz.

Aynı şekilde örneğin bebeğinizin odasında daha rahat olması için oyun halısı gibi eşyalara da ihtiyaç vardır. Bu anlamda sitemizden pek çok ürün alabilirsiniz. Ayrıca oyuncak ve benzeri eşyaları da bulabilirsiniz. Sunduğumuz hizmette tek seferde 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedavadır. Dolayısı ile hem ekonomik açıdan hem de kalite açısından tam olarak istediğinize sahip olabilirsiniz.

Site adresi : http://www.e-beşik.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla