Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2015, 18:02   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ben Bakarım - Artık Yalnız Değilsiniz!



İnsanoğlu bir hayata gözünü açtığında, bir de hayatta çok fazla zaman geçirdiğinde elini tutacak birilerine gerçekten ihtiyaç duyar. Sitemiz, bu insanların elini tutabilecek olan iş arayan vatandaşları ile sevdiklerini gözü arkada kalmayacak şekilde güvenle emanet edebileceği birilerini arayan vatandaşlarını tek bir ağda buluşturuyor. Artık yalnız değilsiniz!

Anasayfamızdaki kutucuklara anahtar kelimeleri, konumunuzu ve ilgilendiğiniz bakıcı kategorisini girdikten sonra uygun ilanlara göz atabilirsiniz. Sitemiz; çalışan anne babalar için kendi seçecekleri çocuk bakıcısı listelerini kişinin iletişim bilgileriyle birlikte veriyor. Yine aynı şekilde bebeklerini güvenle emanet edebilecekleri bebek bakıcısı adayları hakkında da kısa özgeçmiş bilgisine sahip olabiliyor ve mevcutsa Facebook sayfalarını bile inceleyebiliyorlar.

Aileler için zor durumlardan biri de koşturmacayla dolu yaşamımızda değer verdiklerimizin kendi ihtiyaçlarını yardım olmadan karşılayamayacak kadar hasta düşmeleridir. Bunun için kategorilerimizden hasta bakıcı profillerimizi inceleyebilirsiniz. Sitemiz sizlere ihtiyaç duyduğunuz kişileri tek tek listeliyor ve güveneceğiniz kişinin seçimini de sizlere bırakıyor. Ev işlerinden, yaşlı bakıcısı ve hatta evcil hayvan bakıcısına kadar kime ihtiyacınız varsa kolayca bulabilirsiniz. Değer verdikleriniz bizlere emanet.

Site adresi : http://www.benbakarim.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla