Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2015, 22:31   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Bana Yardım Eden Büyü

Benim gibi her işi kötü gidenler için bir önerim var, bizzat kendim yaşadığım bir olayı anlatıyorum. Yazdıklarım tamamen gerçektir. Evliliğimde yolunda gitmeyen bir sürü şey vardı. Eşimin ailesi beni hiç sevmiyordu. Çocuğumda olmadığı için bana sürekli kötü davranıyorlardı ben dışlıyorlardı. Eşimde önceden onlara pek uymuyordu ama bir süre sonra oda onların etkisinde kaldı. Kaynanam denen o kadın bizi ayırmak için elinden geleni yapıyordu. Eşimi sonunda yoldan çıkardılar. Adam eve barka girmez oldu benden gitgide uzaklaşıyordu.

Çok mutsuzdum ama kocamı da çok seçiyordum ama benim her şeyim ona batmaya başlamıştı. Çok umutsuzluğa kapılmıştım. Bir gün internetten www.medyumdolunay.com sayesinde hayatım değişti. Medyum gerçekten çok iyi biriymiş. Başta tereddüt ettim ama başka çıkış yolu da bulamıyordum. Medyum dolunay benimle alakadar oldu kendisi söylemese benim haberim olmayacaktı. Meğer kaynanam bize Ayırma Büyüsü yaptırmış. Gerçi duyunca hiç şaşırmadım o kadından her şey beklenir.

Medyum Vefk konusunda bana bilgi verdi. Söylediklerini uyguladım ve kazançlı çıkan ben oldum, verdiğim paraya deydi. Medyum ayırma büyüsünü bozdu. Kocamı tekrar kazandım. Ayrıca kendisine Bağlama Büyüsü yaptırdım. Benden tekrar ayrılmaması için bağlama büyüsünü yaptırmam gerektiğini söyledi. Kargom hemen geldi ve dediklerini yaptım kendisi çok etkili bir büyü yapıyor. Kısa sürede eşim eve döndü. Benimle tekrar ilgilenmeye başladı. Sonunda onu tekrar geri kazandım. Kaynanamla rezil oldu. Bana yaptıkları her şeyi geri ödettim onlara. Şimdi hepsi peşimde dolanıyor.

Medyum dolunay sayesinde her şey mükemmel gidiyor. Çocuk için tedaviye de başladık, doktor hiç umutsuz konuşmuyor inşallah çocuğumda olunca herkes yaptığına pişman olacak. Teyzemin kızı da çok zor durumda sevgilisi onu terk etti on senesini ona vermişti. Oda büyücü arıyor. Medyumla irtibat kurmasını sağlayacağım ve onun sevgilisi de inşallah medyum sayesinde geri dönecek. Verdiğim para sonuna kadar helal olsun herkese tavsiye ediyorum. Piyasada birçok medyum var ben bu işlere girişince gördüm ama para peşindeler, hiçbir şey yaptıkları yok başkalarına para kaptırmadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Mutluluk bu medyum sayesinde çok yakında zor durumda birçok kişiye yardım etmiş evliliğimi kurtardı.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla