Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2015, 02:46   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Aşk Büyüsü Gerçekmiş

Açıkçası büyü işlerine hiç inanmazdım ve büyü, dua, medyum, falcı gibi kavramlara çok uzaktım. Tabi eşimin gece hayatına düşkünlüğü ve artık ailemizi maddi yönden zaafa uğratması bu yola başvurmaya zorladı beni. Ne çevremde ne de akrabalarımın içinde büyü ile ilgili hiç kimse olmadığından ilk olarak internetten araştırma yapmıştım.

http://www.buyuyaptirmak.com sitesini de bu şekilde buldum. Sitenin içeriğinde Aşk Büyüsü evlenme büyüsü, celb, çeşitli dualar hakkında detaylı bilgi veriliyordu.

Ama ben en çok Bağlama Büyüsü kısmında takılmıştım. Zira celb, Ayırma Büyüsü , dualar ve vefk gibi şeyler bana uygun görünmüyordu. Sonra hem bu site hem de diğer birkaç medyum sitesinde hakkında olumlu yorumlar okuduğum Medyum Dolunay'la görüşme kararı aldım.

Kendisi hakkında ilk söyleyebileceğim kesinlikle paragöz değil. Sorununuzun çözülmesi için özenle gayret gösteriyor. Üstelik tüm bu işlemler için Medyum Dolunay ile sadece 2 kez görüştüm ve 1 ay gibi kısa bir sürede eşimi eve bağlamıştım. Kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum buradan.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla