Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2015, 12:26   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart BGH İskele Sistemleri | Sertifikalı İskele | Güvenlikli İskele



İnşaat çalışma alanları oldukça risk taşır. Bu sebepten dolayı da birçok inşaat çalışanı bu konuda sıkıntı yaşar. Özellikle yüksek katlı bina yapımlarında iskele büyük önem taşımaktadır. Çünkü güvenli iskele olmadığında işçi kendisini güvende hissetmez. Bu durumda hem işçinin başına bir kaza gelebilir hem de tereddütte kaldığı için performansında azalma olabilir.

BGH İskele olarak bu konuda birçok firmaya yardımcı olarak paralel güvenlikli iskele kurulumlarını yapmaktayız. Bu sayede inşaat çalışmaları çok daha güvenilir bir hal alırken işçiler kendilerini daha güvende hissetmektedir. Dolayısı ile çalışma performansları artmaktadır ve işler çok daha kısa süreler içerisinde bitmektedir. Ayrıca oluşabilecek herhangi bir iş kazası da bu şekilde engellenmektedir.

EN 12801 ve EN 12811 gibi güvenilir iskele malzemelerini kullanan firmamız yaptığı her iskelede size garanti sunmaktadır. Sertifikalı iskele olarak size sunduğumuz modeller sayesinde hiçbir sorunla karşılaşmaz ve çok güvenlikli bir şekilde inşaat çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Bu konuda sitemizden de ayrıca gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Site adresi : http://www.bgh.com.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla