Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2015, 12:17   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Bayrak - Bayrakçı - Bayrak Firmaları

Yılların verdiği tecrübe ile bayrak sektöründe adından sıkça söz ettiren, bünyesindeki uzman kadrosu ile kurumsal şirket ya da şahıslara en kaliteli hizmeti en uygun fiyat avantajları ile sunan bayrak firmamız, tüm bayrak ve flama ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Bayrak bağlantısı üzerinden bu firmamızın web sitesine kolayca erişebilir ve vermiş olduğumuz hizmetler hakkında detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Atatürk posterlerinden rozetlere, Türk bayraklarından devlet bayraklarına kadar oldukça geniş bir perspektifte hizmet vermekte olan bayrak firmamız ve ürünlerine bayrakçı linki üzerinden de kolay bir şekilde erişim sağlayabilmeniz mümkündür. Hazır rozet ya da özel tasarım rozetler ile ihtiyaçlarınızı tam manasıyla karşılamakta olan firmamız üzerinden evde sallamalı bayrak çeşitlerimize de ulaşarak bayrak adına aklınıza gelebilecek tüm ihtiyaçlarınızı en uygun fiyat avantajları ve kapıda ödeme fırsatları ile karşılayabilirsiniz. Birçok özel törenlerde ve başarılarda temsili ödül olarak verilen kupalar ya da plaketlere de yine web sitemiz üzerinden erişebilirsiniz. Satın alacağınız plaketlerin üzerine ismini yazmak istediğiniz kişinin adını bizlere ileterek size özel bir tasarım hazırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Bayrak firmaları adı altından yıllardır hizmet vermekte olan firmamız bünyesinde tüm anahtarlık modellerine de kolayca erişebilmeniz mümkündür. Üç boyutlu anahtarlık, eskitme anahtarlık, pres anahtarlık, döküm anahtarlık ve damla etiketli anahtarlık modelleri ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap vermekteyiz.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla