Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2015, 18:01   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Bakkaldan.net | Samsun Online Market Bakkaldan daha net



Günümüzde artık teknolojinin gelişimi ve buna bağlı olarak internet kullanımının yaygınlaşmasıyla artık birçok işimizi online olarak internet üzerinden yapmaktayız. Bu işlerimize alışverişi de dahil edebiliriz. Alışverişi de açarsak giyim, teknoloji hatta ve hatta market ürünleri bile artık online olarak satılmakta ve çok kısa sürede evimize kadar ulaşmaktadır.

Market ürünleri; bisküvi, çerez, soğuk içecekler, sıcak içecekler, baharatlar vb. birçok kategoride internet üzerinden satılmaktadır. İşte Bakkaldan adlı online market alışverişleri sitesi sizlere bu konuda %100 güvenli alışveriş sunuyor. Bakkaldan üzerinde bulunan market ürünlerinde en uygun fiyatlar geçerli olduğundan, müşterilerin alışverişlerini yapmada en ufak bir bütçe sıkıntısı yaşamayacağını ve ürünlerin evlerine kadar sorunsuz bir şekilde gönderildiğini söyleyebiliriz.

Samsun market olarak da bilinen bakkaldan sitesi, Samsun ili içerisine kapıda ödeme seçeneği sunarak bu yönde de bir ilki gerçekleştirmiş olmakta. Müşterilere daima hızlı, kaliteli ve güvenli bir alışverişi garanti eden Bakkaldan, bu yönde site tasarımını sade ve şık bir görünümde tasarlamıştır. Sizlerde market ürünleri ihtiyaçlarınızın hiç yorulmadan ayağınıza kadar gelmesini istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Site adresi : http://www.bakkaldan.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla